BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9650664080

91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9650664080 6500Y1 6500Y3

1 na sklade

Katalógové číslo: 2242-K4_KR3 M2078 Kategórie: , , Značka:

Popis

Jedná sa o použitý diel so zárukou funkčnosti Je možné poškodenie nejakého z držiakov – nemá vplyv na funkčnosť

BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9650664080

BSM (Boîtier de Servitude Moteur) jednotka s označením B3 od spoločnosti Delphi a číslom dielu 9650664080 je kľúčovým elektronickým modulom pre vozidlá značiek Citroën a Peugeot. Tento modul je určený na riadenie a distribúciu elektrickej energie v motorovom priestore vozidla.

Technické vlastnosti:

  • Kompatibilita: Určený pre rôzne modely vozidiel Citroën a Peugeot.
  • Výrobca: Delphi, známy výrobca automobilových elektronických komponentov.
  • Číslo dielu: 9650664080.
  • Typ modulu: BSM B3, čo je špecifická verzia jednotky určená pre konkrétne konfigurácie elektrických systémov vozidla.

Vlastnosti:

BSM B3 jednotka funguje ako hlavná rozvodná skrinka v motorovom priestore, kde riadi a distribuuje elektrickú energiu k rôznym systémom a komponentom vozidla. Tento modul zaisťuje správne fungovanie a ochranu elektrických obvodov, ako sú svetlomety, stierače, ventilátory, a ďalšie kritické systémy.

Výhody:

  • Efektívny rozvod elektrickej energie: Jednotka zaisťuje spoľahlivý a efektívny prenos elektrickej energie k rôznym systémom vozidla.
  • Ochrana obvodov: Integrované poistky a relé chránia elektrické obvody pred preťažením a skratmi.
  • Spoľahlivosť: Vysoko kvalitné komponenty od spoločnosti Delphi zaručujú dlhú životnosť a spoľahlivý výkon.

Inštalácia:

Pri inštalácii BSM B3 jednotky je kľúčové zaistiť správne pripojenie všetkých káblov a konektorov podľa špecifikácií výrobcu. Odporúča sa vykonávať inštaláciu v autorizovanom servisnom stredisku alebo za pomoci kvalifikovaného technika, aby bola zaistená správna funkčnosť a bezpečnosť celého systému.

Odporúčanie:

Pre udržanie optimálneho výkonu a spoľahlivosti elektrických systémov vozidla sa odporúča používať originálne náhradné diely alebo diely od renomovaných výrobcov, ako je Delphi. Použitie originálnych dielov zaisťuje kompatibilitu a dlhodobú spoľahlivosť, čo je zásadné pre bezpečnú a efektívnu prevádzku vozidla.

Zhrnutie:

BSM B3 jednotka od Delphi (9650664080) je dôležitým komponentom pre správne fungovanie elektrických systémov vozidiel Citroën a Peugeot. Vďaka kvalitnému spracovaniu a spoľahlivému výkonu zaisťuje bezpečnú a efektívnu prevádzku rôznych elektronických systémov vo vozidle. Tento modul je kľúčový pre zaistenie, že elektrické systémy vozidla fungujú hladko a bezpečne.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,8 kg